Portfolio Commerciele Fotografie

Portfolio Commerciële en Reclame Fotografie

Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie


Op zoek naar meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf op de website, of op zoek naar opvallend goede foto’s voor reclamedoeleinden?

Zonder goede foto's ben je als bedrijf onzichtbaar! Je wilt als ondernemer immers laten zien wie je bent en wat je doet. Koop dan geen nietszeggende stockfoto's, maar laat mij ervoor zorgen dat jouw bedrijf boven het maaiveld uitsteekt. Ik help jullie graag bij het creëren van een beeldbank met goed beeldmateriaal. Dit kunnen geënsceneerde foto's met een model zijn, vrijstaande productfoto's, maar denk ook eens aan echte actiefoto's van de werkvloer. Een bedrijfsreportage, concept- en productfotografie kan worden ingezet op alle marketing kanalen zoals; jouw website, reclamefolders, flyers, handleidingen, jaarverslagen, publicaties en natuurlijk op de sociale media.

Prijzen en Werkwijze

Samen maken we eerst een goed plan. We willen foto's die het bedrijf vooruit helpen, reclamefoto's die jouw website, jouw banner of jouw folder ver boven het maaiveld uit laten stijgen. Tijdens het kennismakingsgesprek ontstaan vaak al hele goede ideeën. Ik neem dit mee naar mijn studio en maak voor jullie een moodbord met foto's en schetsen. Op deze wijze kunnen we bij elkaar checken of we op één lijn zitten. Aan de hand van het definitieve moodbord maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het maken van de bedrijfsreportage, de modelfoto's of met het maken van de productfoto's. Ook 360 graden produktfotografie behoort tot de mogelijkheden. Op deze wijze kun je in de webshop alle hoeken van jouw produkt laten zien aan de klant. 


De Aanbieding

Voordat we beginnen met het maken van de reclamefoto's, maak ik een gespecificeerde offerte voor jullie. Als jullie mij de offerte gunnen, vraag ik een aanbetaling van 20% van de totale factuur. Na betaling is de boeking definitief en ga ik op zoek naar de passende modellen voor het uitgedachte concept.  


Levering van de bestanden

Na de reportage gaan we samen de foto's door en maken we een selectie zodat ik deze voor jullie kan bewerken. Produktfoto's kan ik op aanvraag ook vrijstaand maken en voorzien van een andere achtergrond of kunstmatige schaduw of spiegeling. Vrijstaand maken van een produkt kan al voor 0,75 euro per productfoto.


Wat krijgen jullie?

Na het maken van de definitieve selectie ontvangen jullie in 2-6 weken de bewerkte foto's, samen met de factuur, in volledige resolutie en in kleine resolutie voor direct gebruik op jullie website. Alle bestanden zijn geretoucheerd en in volledige resulutie op 300 DPI.


Met de bestanden in volledige resolutie kun je de foto's zelf afdrukken, maar uiteraard kan dit ook via de webshop op mijn website. Hiervoor ontvang je in de mail jouw persoonlijke link met wachtwoord.


Prijs: Dit hangt volledig af van de vraagstelling. Ik maak graag een passende offerte voor julie.

Liesbeth Kraakman Fotografie

Papenburg Westerwolde Winschoten Oltambt

Groningen Drenthe

 

Portretfotograaf

Trouwfotograaf en Evenementenfotografie

Reclame- en produktfotografie

Photoshop artiest

 

📞: +316 10 43 63 74

Email: clickklakwerk@gmail.com

 

Copyright © 2019