Bijzondere portretfoto

Bijzondere en unieke portretfoto's

Vandaag draait het allemaal om jou!


Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie

Jouw fotograaf in Grongingen, Winschoten of bij jouw op locatie

© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-boy on the moon-fairy on the moon
© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-fine art fotografie-Angels serie-
© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-kinderfotograf-kinder fotografie-
© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-familienfotografie-kinder fotogra
© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-boy on the moon-fairy on the moon
© Liesbeth Kraakman-Clickklakwerk.eu-cosplay fotografie-cosplay larp f

Samen met mijn man ben ik regelmatig op cosplay evenementen zoals Keltfest, Comic con, Zomerfolk, Elvia en Castlefest te vinden. Daar zien we altijd mensen in de meest prachtige creaties, vaak zelf gemaakt. Veel van deze vikings, engelen en andere larp figuren worden regelmatig gefotografeerd, maar een fotoshoot bij Clikklakwerk gaat verder als dat. Wij gaan samen kunst maken!


Heb je een prachtig cosplay LARP kostuum, en wil je een mooie passende portretfoto met een passende achtergrond die op jouw figuur is afgestemd, maak dan meteen een afspraak! 


Heb je zelf geen kleding, maar wel een idee? Of heb je altijd een keer Hollands Next Top Model willen zijn? Wil je je laten omtoveren tot een echte prinses? Of heb jij liever een echt stoere portetfoto? Je wilt in ieder geval geen SAAIE portretfoto? Ook dan ben je hier op de juiste adres! Met een uitgebreide collectie jurken, LARP kleding en make-up, maken wij bij Clickklakwerk jouw droomfoto. Ook echt superleuk voor een kinderfeestje. Met een echt supervet aandenken, jouw eigen cosplayfoto. 

 

Geniet van een proffesionele Styling en Make-Up, de spannende fotostudio atmosfeer. Jouw portretfoto, beautyfoto, cosplayfoto of boirdoir foto zullen je versteld doen staan!

 

Ik maak de foto, die je altijd al wilde hebben.

 

Alles kan, daag me uit!

Cosplay portretfoto, Melkbad foto of een prinses worden?


Om een hele bijzondere portetfoto te maken hebben we vaak wel wat meer tijd nodig. We beginnen met de visagie. Lekker verwennen en mooi in de make-up. We pakken kompleet uit en maken er een echte verwendag van! Of je nu een foto in een  melkbad wilt, een viking wilt worden, of een prachtig statig rembrandtportret wil laten maken alles kan. 

Een ding is zeker, jouw uiteindelijke foto laat je stijl achterover slaan!

Kinderfeestje??

Op zoek naar iets super leuks om te doen tijdens jouw verjaardag? Wat dacht je van een fotoshoot? Dit kan een 'gewone' fotoshoot zijn, maar wat dacht je van een echte prinsessen of piraten fotoshoot? Ik zorg voor een mooie fotostudio en aan het einde van de fotosessie krijgt ieder kind een digitale foto van zijn verkleedpartij kado! Een middag die ze zeker niet snel vergeten! Ik heb in de studio meerdere Elsa jurken, piratenpakjes, make-up en veel meer ter beschikking. Eigen kleding meenemen kan natuurlijk ook. Bel voor meer informatie!


Een fotostudio feestje boekt u al vanaf € 69,00. 


Kinderfeestje? Fotoshoot!
Fotograaf voor portretfotografie Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie
Fotograaf voor portretfotografie Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie
Reaching for the stars | Fotostudio Papenburg | Winschoten Kinderportret Fine Art | Liesbeth Kraakman Fotograaf Papenburg Winschoten

Wat krijg je?


Uiteraard een super leuke belevenis van het fotoshooten in mijn kleine fotostudio. Dat kan trouwens ook gewoon bij jullie thuis of in een mooi kasteel of hotel. Ik kan op alle locaties werken en een fine-art foto afleveren. 


Voor alle informatie omtrend de prijzen van een fotoshoot....

Klik HIER!


  

Alle fotobestanden worden geretoucheerd, in volledige resolutie in 300 DPI aangeleverd

Contact?


Liesbeth Kraakman Fotografie

Papenburg Winschoten Bellingwolde

 

Portretfotograaf

Trouwfotograaf en Evenementen

Photoshop-Kunstenaar

 

📞: +31 6 10 43 63 74

E-mail: clickklakwerk@gmail.com

Copyright Liesbeth Kraakman @ All Rights Reserved