Familiefotografie

Portfolio Familiefoto's en Prijzen

Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie

Uw fotograaf in Papenburg en Winschoten

 

Kinderfotografie - Verlovingsfoto´s - Vriendinnenfotoshoot - Doopfoto - Eerste communiefoto's - Belijdenisfoto's

Alle generaties op een foto?

 

Leven IS Liefde IS Lachen.

 

Wie wil dat nu niet, een echt gave mooie familiefoto of een leuke foto van de vriendinnen samen? Een foto die jouw liefsten voor altijd vasthouden!

Dat is echt Teamwork - samen maken we jullie familiefoto tot een echte highlight. Bij jullie thuis of in de fotostudio, alles kan!

Ik verzeker jullie een onvergetelijke herrinnering voor de hele familie of vriendenclub. Hier ontstaan portretfoto´s die je graag aan de wand ophangt!

Fotograaf voor familiefoto Familiefotografie  Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie
Drie generatie foto | Fotograaf voor familiefoto Familiefotografie  Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie

1ste schooldag - Doopfoto´s - Eerste communiefoto's - Vormsel - belijdenisfoto's


Foto's van de allereerste schooldag zijn goud waard! Weet jij het nog? Met een mooie fotoreportage blijft dit voor altijd bewaard.

Foto's van de communie, het vormsel, de belijdenis of de allereerste schooldag leggen een belangrijke gebeurtenis in het leven van uw kind vast. De foto's kunnen zowel in de studio als buiten worden gemaakt. Ik maak ook graag een reportage van de kerkelijke ceremonie of een grote familiefoto als aandenken.

Communiefoto | Fotograaf Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie
Communiefotos Fotograaf Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie
Communiefoto Fotograaf Winschoten Papenburg Oltambt Bellingwolde| Fotostudio Clickklakwerk | Liesbeth Kraakman Fotografie

kledingtips;  voor een sprankelende familie foto


Mooie familiefoto's ontstaan niet door magie, goede voorbereiding is alles.

Denk er een paar dagen van tevoren over na, wie draagt ​​welke kleren? Hoe minder je hoeft te doen vlak voor de fotoshoot, hoe ontspannener je bent als het begint.

Vooral bij meerdere of heel kleine kinderen is het vaak een opluchting, als er nog een helper is, die over druipende neuzen waakt, de tas draagt ​​en de kinderen in toom houdt. Misschien wil oma of beste vriendin je vergezellen in jullie avontuur.


De normale look die je elke dag draagt is natuurlijk helemaal prima, maar je mag bij familiefoto's een beetje meer gas geven: een beetje meer stijlvol, een beetje meer make-up - zonder je vermomd te voelen natuurlijk. Wat kleuren betreft, hoeven niet alle tinten gelijk te zijn. Het is veel opwindender en natuurlijker wanneer de kleuren overeenkomen met een kleurthema, maar toch anders zijn en contrasten creëren. Eén mogelijkheid is b.v. om neutrale kleuren te kiezen, zoals bruin, blauw en beige, en meng dat dan met een paar felle kleuren.


Voor de kinderen moet je zeker reserve-kleding hebben, kleding die ook weer bij de rest van de outfits past. In een grotere shoot kun je twee heel verschillende sets samenstellen en de outfits na de helft van de fotoshoot wijzigen. Je krijgt dan een grotere selectie van foto's met verschillende outfits, dit kan erg leuk zijn.


En verder: ontspan, dit is geen moetje, maar een leuke ervaring voor het hele gezin. Het belangrijkste aan iedere fotosessie is plezier hebben!

Contact?


Liesbeth Kraakman Fotografie

Papenburg Winschoten Bellingwolde

 

Portretfotograaf

Trouwfotograaf en Evenementen

Photoshop-Kunstenaar

 

📞: +31 6 10 43 63 74

E-mail: clickklakwerk@gmail.com

Copyright Liesbeth Kraakman @ All Rights Reserved